Software Original

Software Original – Calitate Garantată‍

Licențe Software 100% legale

Decizia Curții de Justiție a Uniunii Europene în Cazul C – 128 / 11 UsedSoft GmbH vs. Oracle International Corporation (https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2012-07/cp120094ro.pdf) spune că “Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale folosite, permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet. Dreptul exclusiv de a distribui o copie a unui program de calculator care face obiectul unei astfel de licențe este epuizat la prima vânzare.”

Astfel vânzarea de licențe folosite / refurbished și de software redundant este legală. Această decizie a creat un cadru juridic sigur, pentru întreaga Uniune Europeană, asigurând o concurența corecta și sănătoasă pe piața din Europa.

În această hotărâre este menționat că:

Licențele software fără termen de expirare pot fi tranzacționate în mod liber. Dacă achiziționați o licență software independentă, o puteți vinde în aceleași condiții.

Drepturile de distribuție ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului. Clienții care au cumpărat o licență de calculator pe o piața liberă au dreptul să utilizeze software-ul achiziționat.

Licențe de calitate

Colaboram doar cu furnizori serioși și stabili. Toate licențele achiziționate sunt verificate de noi înainte de vânzare pentru a ne asigura că sunt originale și se activează fără probleme. Punem la dispoziția clienților noștri toată documentația necesară: pașii de instalare, link-urile de descărcare, tutoriale, etc. Oferim suport tehnic pentru instalare și activare prin email (24/7) și telefon (L-V: 10:00-18:00).

Garanție pe viață

Asigurăm garanția pe viața în ceea ce privește originea și legalitatea software-ului. Asigurăm garanție de bună funcționare a produsului timp de 12 luni, pentru toate produsele vândute de noi, cu condiția ca acestea să fie activate în perioada de 30 de zile de la primirea acestora.

 

SHOPPING CART

close