Termeni si conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Termenii și Condițiile Legale de livrare ale Serviciilor1) Datele de identificare ale Vanzatorului

Denumire: softdeal.ro

Sediu:  Str Medeea nr 74, Constanta.

CUI: 42130510

ONRC. F13/39/2020

E-mail: office@softdeal.ro

Telefon: +40 724361458

(Denumit in continuare “Vanzatorul”)

2) Prevederi generale

2.1 Acesti “Termeni si Conditii” (denumiti in continuare “Termeni si Conditii”) ai Vanzatorului modifica drepturile si obligatiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vanzare-cumparare (denumit in continuare “contract de vanzare-cumparare”) incheiat intre Vanzator si alta persoana (denumit in continuare “Cumparator”) prin magazinul online al Vanzatorului. Magazinul online este operat de catre Vanzator prin website-ul – www.softdeal.ro (denumit in continuare “Websiteul”), si prin intermediul interfetei website (denumita in continuare “interfata website”) si alte mijloace de comunicare mentionate in acest Website.

2.2 Cumparatorul poate fi:

2.2.1 Consumator, care are toate drepturile descrise in continuare, oricand beneficiind de cel putin minimul garantat de legislatia nationala.

2.2.2 Persoana juridica /profesionist neconsumator, care are toate drepturile descrise in continuare, oricand beneficiind de cel putin minimul garantat de legislatia nationala.

2.3 Acesti Termeni si conditii sunt parte integrala a Contractului de Vanzare – Cumparare. Prin plasarea comenzii, Cumparatorul declara ca este de acord cu si accepta Termenii si Conditiile.

2.4 Toate documentele sunt transmise Cumparatorului la adresa lui de email asa cum este prevazuta in contul sau de utilizator sau in comanda (in cazul in care comanda nu este trimisa prin intermediul contului de utilizator al Cumparatorului).

2.5 Acesti Termeni si Conditii pot fi modificati prin Contract de Vanzare – Cumparare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vanzare – Cumparare individual prevaleaza Termenilor si conditiilor.

2.6 Acest contract este creat, interpretat, aplicat si supus legilor Uniunii Europene, fara a se recurge la regulile privind conflictul de legi.

2.7 Toate disputele generate de / sau privind acest Contract de Vanzare – Cumparare, care include acesti Termeni si Conditii se supun instantei cu competenta generala asupra Vanzatorului.

2.8 „Termenii si Conditiile” pot fi modificate de catre Vanzator. Aceasta prevedere nu trebuie sa afecteze drepturile si obligatiile generate dupa perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor si Conditiilor. Cumparatorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor si Conditiilor este obligat sa il notifice pe Vanzator cu privire la dezacordul sau privind modificarea „Termenilor si Conditiilor” sau sa denunte unilateral contractul pentru acest temei. Versiunea curenta a Termenilor si Conditiilor este disponibila pe website-ul Vanzatorului.

3) Produse

3.1 In cadrul acestor Termeni si Conditii termenul „Bunuri” are acest sens: codul de activare pentru licenta software distribuita Cumparatorului digital sau in mod fizic.

3.2 Orice exemple, desene, reclame produse de catre Vanzator si orice ilustratii continute in cataloagele Vanzatorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativa a Bunurilor descrise in acestea. Imaginile au doar scop informativ.

4) Procedura de comanda

4.1 Consumatorul trebuie sa completeze comanda in scopul efectuarii unei comenzi. Comanda poate fi plasata printr-un cont de utilizator sau prin e-mail. Comanda necesita in principal urmatoarele informatii:

4.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, daca este cazul.

4.1.2 Modalitatea platii Bunurilor comandate, detaliile modului de livrare dorit pentru Bunurile comandate.

4.1.3 Informatii cu privire la costurile asociate cu livrarea Bunurilor (aceste informatii sunt denumit in continuare “comanda”).

4.2 Vanzatorul are intotdeauna dreptul sa solicite Cumparatorului informatii suplimentare (de exemplu in forma scrisa sau telefonic).

4.3 Contacte pentru comanda:

Website: www.softdeal.ro

E-mail: office@softdeal.ro

Numar de telefon: +40 724361458

4.4 Program de functionare: non-stop pentru comanda prin website si asistenta tehnica prin email. Programul de functionare pentru servicii telefonice clienti este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 18:00.

5) Incheierea contractului

5.1 Comanda se considera acceptata atunci cand Vanzatorul emite o acceptare scrisa (denumita in continuare “Acceptarea comenzii”) transmisa Cumparatorului prin e-mail la adresa de e-mail inclusa in Comanda lui.

5.2 Vanzatorul este obligat sa emita si sa transmita Acceptarea comenzii in termen de 48 de ore dupa ce Comanda a fost comunicata de catre Cumparator Vanzatorului sau Comanda este considerata revocata.

5.3 Dupa predarea Acceptarii comenzii Cumparatorului, Contractul de Vanzare – Cumparare poate fi modificat numai prin acordul ambelor parti.

5.4 Daca Cumparatorul este consumator, Contractul de Vanzare – Cumparare este emis in limba romana, in celelalte cazuri Contractul de Vanzare – Cumparare este emis limba romana, sau in engleza la cerere.

5.5 Originalul Contractului de Vanzare – Cumparare se pastreaza in arhiva Vanzatorului pe o durata de minim 1 an.

5.6 Cumparatorul dobandeste dreptul de proprietate asupra Bunurilor prin plata integrala a pretului de cumparare.

6) Documente

6.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare sunt arhivate de catre Vanzator in format electronic.

7) Contul utilizatorului:

7.1 Contractul de Vanzare – Cumparare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului detinut de catre Consumator. Contractul de vanzare – cumparare poate fi realizat si fara folosirea unui cont al utilizatorului.

7.2 Cumparatorul poate accesa propria interfata a utilizatorului dupa inregistrarea pe website-ul Vanzatorului. De la interfata (denumita in continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, Cumparatorul poate comanda bunuri.

7.3 Atunci cand creeaza contul utilizatorului in website si comanda Bunuri, Cumparatorul este obligat sa furnizeze informatii sincere si corecte si declara ca este de acord cu procesarea datelor furnizate, de catre softdeal.ro. Cumparatorul este obligat sa pastreze toate datele furnizate in contul utilizatorului corecte si actualizate. Datele furnizate de catre Cumparatorul in contul utilizatorului si in timpul procedurii de comanda se presupun, de catre Vanzator, ca sunt corecte si actuale.

7.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului si parola. Cumparatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea privind informatiile necesare accesului la contul utilizatorului.

7.5 Cumparatorul nu trebuie sa permita folosirea contului utilizatorului de catre terti.

7.6 Vanzatorul nu este raspunzator pentru prejudiciile produse de incalcarea obligatiilor prevazute la art. 7.4 si 7.5. ale acestor Termeni si Conditii.

7.7 Vanzatorul poate sterge contul utilizatorului, in special daca acesta nu a fost folosit in ultimii doi ani, sau daca a incalcat Termenii si Conditiile.

7.8 Cumparatorul este de acord cu faptul ca uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei cand hardware-ul si software-ul Vanzatorului sunt supuse mentenantei de catre aceasta sau de catre terti.

8) Pret

8.1 Interfata web furnizeaza informatii despre Bunuri, inclusiv preturile bunurilor individuale. Preturile Bunurilor includ TVA si toate taxele. Preturile Bunurilor sunt valabile atata timp cat sunt afisate pe website. Aceasta prevedere nu limiteaza dreptul Vanzatorului de a incheia Contract de Vanzare – Cumparare in conditii negociate individual.

8.2 Pretul afisat pe website nu include ambalajul si costul transportului, si nici spezele pentru tipul de plata ales. Costuri suplimentare pot fi aplicabile.

8.3 Pretul recomandat afisat pe Website declara pretul care poate fi acelasi pentru produsul obtinut de pe piata.

8.4 Daca pretul produsului se modifica in timp ce comanda este procesata, Cumparatorul va plati pretul care a fost valabil in momentul efectuarii comenzii.

9) Garantie

9.1 Vanzatorul asigura o garantie de buna functionare a produsului timp de 12 luni daca Cumparatorul activeaza produsul cumparat in perioada specificata in descrierea fiecarui produs.

9.2 Ca proba a cumpararii, pentru procedura de garantie, va rugam sa pastrati toate materialele si accesoriile furnizate impreuna cu produsul, in special factura fiscala.

9.3 Licentele achizitionate trebuie activate in termen de 30 zile de la achizitionarea lor, daca sunteti in imposibilitatea de a face acest lucru in urmatoarele 30 zile, va rugam sa le achizitionati atunci cand puteti face acest lucru. Pentru licentele cu asociere prin contul personal de Microsoft nu este necesara instalarea acestora in intervalul de 30 zile ci doar introducerea acestora in contul online Microsoft, instalarea acestora se poate face oricand se doreste. Exceptie fac licentele de Windows 10 Pro care au perioada de activare de 60 de zile.

10) Optiuni de plata

10.1 Modalitatea de plata Online cu card bancar prin Netopia Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Transfer bancar in contul bancar al Vanzatorului (denumit in continuare “Contul Vanzatorului”)

Plata la livrare (denumit in continuare “PLL”)

10.2 Costul livrarii si ambalajului, precum si transportul, sunt declarate in timpul procedurii de comanda si pot fi schimbate.

10.3 In cazul platii PLL, pretul vanzarii este datorat la momentul predarii bunurilor. In cazul platii prin sistem de plati online, plata trebuie sa fie efectuata imediat dupa incheierea contractului, altfel nu va fi procesata de catre Vanzator si cumpararea va fi considerata revocata.

10.4 In cazul transferului bancar, plata trebuie efectuata in termen de 5 zile de la incheierea Contractului de Vanzare – Cumparare. Cumparatorul este obligat sa declare detaliile bancare ale platii. Obligatia Cumparatorului de a efectua plata bunurilor comandate este executata atunci cand Vanzatorul primeste plata in contul bancar specificat.

10.5 Vanzatorul are dreptul, mai ales atunci Cumparatorul nu furnizeaza informatii suplimentare (art. 3.6), sa solicite plata pretului integral al cumpararii inainte de trimiterea bunurilor catre Cumparator.

10.6 Voucherele si reducerile aplicabile pentru bunuri nu se pot combina, daca nu este specificat altfel.

10.7 Vanzatorul este platitor de TVA. Vanzatorul emite factura dupa plata integrala a pretului. Factura se trimite la adresa de e-mail a Cumparatorului.

11) Modalitati de livrare

11.1. Bunurile sunt livrate Cumparatorului la adresa prevazuta in comanda si in modul ales de catre Cumparator in comanda, daca nu se specifica altfel.

11.2 Mai putin in cazul in care Contractul de Cumparare prevede altfel, obligatia Vanzatorului de a trimite Bunurile Cumparatorului este generata la data platii integrale a pretului de cumparare, daca plata a fost incasata de catre Vanzator inainte de ora 12:00 Ora Locala. Aceasta prevedere nu se aplica in cazul platii la livrare.

11.3 Bunurile tangibile se livreaza prin curier cu livrare speciala mai putin in cazul in care s-a agreat altfel.

11.3.1 Bunurile sunt expediate de catre Vanzator in ziua in care Contractul de Vanzare – Cumparare este incheiat (daca este incheiat inainte de ora 12:00) si Cumparatorul si-a executat obligatia de plata a pretului sau a ales optiunea de plata la livrare.

11.3.2 Timpul estimat de livrare este de maxim 3 zile lucratoare.

11.3.3 Cumparatorul nu este obligat sa accepte niciun pachet care prezinta semne de degradare.

11.3.4 In cazul in care Cumparatorul primeste un pachet incomplet sau degradat, acesta este obligat sa informeze imediat transportatorul, precum si pe Vanzator la softdeal.ro

11.4 Livrarea electronica a software-ului (ESD):

11.4.1 Livrarea electronica a software-ului exclude optiunea platii la livrare.

11.4.2 Cheia electronica a software-ului este trimisa in termen de 48 de ore dupa indeplinirea de catre Cumparator a obligatiei de plata a pretului.

11.5 Bunurile nu pot fi ridicate personal.

11.6 In cazul in care modalitatea de transport este negociata in temeiul unei cerinte a Cumparatorului, Cumparatorul isi asuma riscul si costurile aditionale asociate acestei modalitati de transport.

11.7 Daca Vanzatorul trebuie sa livreze Bunurile intr-un loc prevazut de catre Cumparator in comanda, Cumparatorul este obligat sa primeasca bunurile la livrare.

11.8 In cazul livrarilor succesive sau a livrarii prin alte modalitati decat prevazute in comanda, Cumparatorul este obligat sa plateasca costurile asociate livrarii repetate sau costurile asociate cu alte modalitati de livrare.

12) Returnarea produsului

Pentru Licente pe suport fizic (DVD, USB) de tip Box sau FPP:

12.1 Cumparatorul, daca este consumator, conform art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014, beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. 3 si la art. 14. In cazul licentelor electronice posbilitatea de retur nu este posibila, daca intampinati probleme contactati departamentul de asistenta la adresa office@softdeal.ro.

12.2 Vanzatorul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retur a produsului in conformitate cu art. 11 din OUG 34/2014. Banii vor fi returnati in contul bancar Cumparatorului.

12.3 Vanzatorul nu este obligat sa returneze banii, daca declaratia Clientului nu este completata si semnata de catre Cumparator sau oricare dintre componentele cheie ale Bunurilor (cum sunt certificatul de autorizare sau certificatul electronic) lipseste, deoarece Bunurile se considera astfel deteriorate ireversibil.

12.4 Vanzatorul nu este obligat sa restituie pretul integral pentru Bunuri, daca bunurile sunt deteriorate (desigilarea, desfacerea, deteriorarea produsului).

12.5 Cadourile obtinute impreuna cu Bunurile trebuie returnate daca bunurile principale sunt returnate.

12.6 Adresa sediului Vanzatorului pentru returnare de produse sau renuntare este: str Medeea nr 74, Constanta.

12.7 Articolele 12.1 – 12.6 nu se aplica persoanelor juridice. Renuntarea la contract a Cumparatorului, care este persoana juridica, nu este posibila, cu exceptia faptului cand legislatia statului prevede altfel.

12.8 Prin desfacerea, desigilarea sau deteriorarea produsului se va pierde dreptul de a-l returna.

Pentru Licentele Electronice ESD:

12.9 Cheia de activare a unei licente electronice este unica. In cazul licentelor cu activare online, in momentul in care ati activat-o pe un PC/Mac acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. In cazul licentelor cu asociere in contul personal Microsoft, in momentul in ati asociat-o contului dvs. personal Microsoft acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv licentele electronice NU pot fi returnate.

12.10 Contactati-ne pe suport@onedeal.ro daca exista orice probleme tehnice, de functionare sau de activare a licentelor si daca acestea nu se pot solutiona cererea de stornare sau de anulare se va aplica.

13) Protectia datelor cu caracter personal

13.1 Protectia datelor cu caracter personal ale Cumparatorului, persoana fizica, este prevazuta de legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

13.2 Cumparatorul este de acord sa ii fie procesate datele personale, adica: numele, adresa, numarul de identificare, numarul de identificare fiscala, adresa de e-mail, numar de telefon etc. (denumite in continuare in mod colectiv “date cu caracter personal”).

13.3 Cumparatorul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de catre Vanzator in scopul realizarii drepturilor si executarii obligatiilor izvorand din Contractul de Vanzare – Cumparare, precum si in scopul mentinerii contului de utilizator. In cazul in care Cumparatorul nu decide altfel, Cumparatorul este de acord, de asemenea, cu procesarea datelor cu caracter personal de catre Vanzator in scopul trimiterii de mesaje comerciale si informatii Cumparatorului. Consimtamantul pentru procesarea datelor cu caracter personal, in integralitatea sa prevazut in acest articol,  este o conditie care ar determina imposibilitatea incheierii Contractului de Vanzare – Cumparare.

13.4 Cumparatorul accepta raspunderea de a declara corect si sincer datele cu caracter personal si de a le mentine actuale. Cumparatorul accepta de asemenea raspunderea de a informa fara intarziere Vanzatorul in cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifica.

13.5 Datele cu caracter personal ale Cumparatorului sunt furnizate transportatorilor cu scopul unic de a se livra bunurile comandate. Datele cu caracter personal ale Cumparatorului nu sunt transmise tertilor fara acordul prealabil al Cumparatorului.

13.6 Datele cu caracter personal pot fi pastrate o perioada nelimitata. Datele cu caracter personal vor fi procesate electronic intr-un mod automat sau in mod neautomat.

13.7 Cumparatorul confirma ca informatiile personale sunt corecte si ca toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar Vanzatorului.

13.8 In cazul in care Cumparatorul considera ca Vanzatorul sau procesatorul (art. 13.5) efectueaza procesarea datelor sale cu caracter personal intr-un mod care nu este corespunzator pentru protectia vietii private a Cumparatorului sau este contrar legii, in special in conditiile in care datele cu caracter personal nu sunt potrivite pentru scopul procesarii, poate:

13.8.1. sa solicite Vanzatorul sau procesatorului explicatii.

13.8.2. sa solicite Vanzatorului sau procesatorului sa rectifice situatia.

13.9 In cazul in care Cumparatorul solicita informatii privind procesarea datelor sale cu caracter personal, Vanzatorul trebuie sa furnizeze aceste informatii.

13.10 Daca legislatia nationala prevede astfel, consumatorul isi poate retrage acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Retragerea trebuie sa fie efectuata prin e-mail trimis la adresa Vanzatorului. Vanzatorul sau alt procesator de date, care a obtinut datele de la Vanzator, trebuie sa inceteze imediat procesarea datelor cu caracter personal ale partii care se retrage.

13.11 Cumparatorul este de acord sa primeasca informatii privind bunurile, serviciile sau compania Vanzatorului la adresa sa de e-mail. Cumparatorul este de acord sa primeasca mesaje comerciale ale Vanzatorului la adresa sa de e-mail.

13.12 Cumparatorul este de acord cu salvarea asa-numitelor cookies in calculatorul sau. In care este posibil ca intreaga procedura de comanda si toate drepturile si obligatiile Vanzatorului izvorand din Contractul de Vanzare – Cumparare, fara necesitatea salvarii cookies in calculatorul Cumparatorului, Cumparatorul poate renunta la acordul de salvare a cookies in calculatorul sau.

13.13 In momentul plasarii unei comenzi fie prin website-ul www.softdeal.ro fie prin alte mijloace, Cumparatorul este inscris automat in baza de date si este eligibil sa primeasca informatii privind bunurile, serviciile sau compania Vanzatorului la adresa de e-mail furnizata de catre Cumparator. Cumparatorul poate sa solicite in orice moment (inainte, sau dupa plasarea comenzii) incetarea trimiterii de email-uri de orice tip. Prin plasarea orcarei comezi  prin website-ul www.softdeal.ro fie prin alte mijloace, Cumparatorul declara ca accepta aceste conditii.

14) Drepturi cu privire la functionarea defectuoasa

14.1 Drepturile si obligatiile partilor privind functionarea defectuoasa trebuie sa fie guvernata de catre legislatia nationala a Cumparatorului daca acesta este consumator, sau de legislatia Uniunii Europene, in cazul in care Cumparatorul este persoana juridica.

14.2 Cumparatorul este obligat sa informeze Vanzatorul cu privire la functionarea defectuoasa, precum este prevazut mai jos, in termen de maxim 14 zile de la descoperirea acesteia, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la cumparare. Orice raportare a functionarii defectuoase efectuate dupa 30 de zile de la cumparare nu va fi acceptata de catre Vanzator.

14.3 Vanzatorul este obligat catre Cumparator sa furnizeze bunuri fara defecte la livrare. In particular, Vanzatorul este raspunzator catre Cumparator, la momentul la care acesta preia bunurile.

14.3.1 Bunurile au proprietatile prevazute de catre parti, iar in absenta unei astfel de prevederi, au acele proprietati pe care Vanzatorul le-a descris sau pe care Cumparatorul le astepta data fiind natura bunurilor in cauza si reclama efectuata de catre Vanzator.

14.3.2 Bunurile sunt potrivite pentru a fi folosite in scopul declarat de catre Vanzator sau pentru care astfel de lucruri sunt in mod obisnuit folosite.

14.3.3 Calitatea si designul Bunurilor corespund modelului sau exemplului agreat daca aceasta calitate sau design au fost determinate in baza unui model sau exemplu agreat.

14.3.4 Cantitatea, masurile si masa Bunurilor

14.4 Vanzatorul declara expres ca este singurul proprietar al Bunurilor si ca in aceasta Vanzare – cumparare a indeplinit toate obligatiile impuse de vanzarea – cumpararea acestui tip de bunuri.

14.5 In cazul in care exista un defect in termen de sase luni de la predare, bunul este prezumat ca fiind deja defect la livrare.

14.6 Drepturile izvorand din functionarea defectuoasa trebuie exercitata de catre Cumparator la sediul Vanzatorului.

14.7 In cazul in care Cumparatorul denunta unilateral Contractul de Vanzare – Cumparare, Cumparatorul are obligatia sa trimita Vanzatorului o notificare de denuntare unilaterala si declaratia care prevede ca Vanzatorul a dezinstalat din calculatorul sau licenta software cumparata (“Declaratia clientului”). Formularul de declaratie se poate descarca de pe website-ul Vanzatorului (vezi art. 12.5). In cazul neindeplinirii acestei obligatii, denuntarea Contractului de Vanzare – Cumparare este considerata inexistenta, iar Vanzatorul este indreptatit sa aleaga dreptul izvorand din functionarea defectuoasa.

14.8 Orice drepturi si obligatii ale partilor privind raspunderea pentru functionarea defectuoasa pot fi modificate de catre Procedura Vanzatorului privind Reclamatiile.

15) Administrarea plangerilor si solutionarea disputelor

15.1 In cazul izvorarii vreunei dispute din contract, Cumparatorul trebuie sa contacteze departamentul de servicii pentru clienti al Vanzatorului, disponibil la:

E-mail office@softdeal.ro

15.2 In cazul in care consumatorul nu este multumit cu solutia la problema survenita, poate vizita website-ul http://ec.europa.eu/odr, unde poate trimite reclamatie si cerere de dezdaunare.

16. Prevederi finale

16.1 Daca oricare prevedere a Termenilor si Conditiilor este sau devine lipsita de valabilitate sau neaplicabila, aceasta trebuie inlocuita cu o prevedere avand inteles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afecteaza valabilitatea celorlalte prevederi. Modificarile la Contractul de Vanzare – Cumparare sau la Termeni si Conditii trebuie efectuate in scris.

SoftDeal.ro

Oprean Nelu PFA

Sediu: Str Medeea nr 74, Constanta

Nr. de identificare al companiei: 42130510

ONRC. F13/39/2020

e-mail: office@softdeal.ro

SHOPPING CART

close